Tilaus

Annelin Yrttien ja Karkkien tuotteita voit ostaa jälleenmyyjiltä ympäri Suomen tai tilata suoraan sivuiltamme. Hinnat sisältävät
14 % arvonlisäveroa. Jälleenmyyjät voivat kysellä meiltä tukkuhintoja sähköpostitse.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa tuotteemme joko suoraan tilisiirrolla tai postiennakkona noutaessasi tuotteet postista.

 

Lähetys

Tilaukset käsitellään tilauksen jälkeisenä seuraavana arkipäivänä. Jos olet maksanut tilisiirrolla, lähetämme tuotteet eteenpäin kun maksu näkyy tilillämme. Tuotteiden toimitusaika on voin viikon. Jos tuotteita ei ole varastossamme, on toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Lähetys- ja pakkauskulut on eritelty jokaisen tuotteen kohdalla. Hinta sisältää lähetyksen ja jos maksuvaihtoehtona on postiennakko, on lähetyshintaan lisätty postiennakkolisä 3,90 €.

 

Palautuskäytännöt

Jos tilaamasi tuote oli jotenkin viallinen, palauta se meille alkuperäisessä kunnossa 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta niin hyvitämme sinulle rahasi takaisin. Kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista tulee olla yhteydessä kuljetuksesta vastanneeseen yritykseen.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan palauttaessa tuotteita

  1. Liitä pakettiin mukaan nimesi, yhteystietosi, pankkiyhteytesi ja kerro mikä tuotteessa oli viallista.
  2. Lähetä tuote alkuperäisessä pakkauksessa osoitteeseen Annelin Yrtit & Karkit Oy, Lähteentie 16 96400 Rovaniemi. Laita paketin päälle merkitä ”palautus”.

Huom! Pyydä ja säilytä palautuksestasi kuitti, jossa on seurantanumero, jotta lähetystä pääsee tarvittaessa seuraamaan.

 

Jälleenmyyjät

Rovaniemi

Arktikum
Korundi

K-Supermarket Rinteenkulma

Lappi

Lapland Hotelsin myymälät